KÜTAHYA / MERKEZ - Kızılcaören Ortaokulu

Nis

Lgs bilgilendirme panosu hazırlanarak öğrencilerimiz sınava ilişkin bilgilenmesi sağlandı.

Nis

Mentör öğretmenler sorumlu oldukları öğrencilerin deneme sınavından sonra detaylı analizlerini yapıp öğrencilerle paylaşıyor.

Nis

Millî Eğitim Müdürlüğü Tarafından Yapılan LGS Deneme Sınavları her ay düzenli bir şekilde yapılmaya devam ediyor

Nis

Soru çözüm masası oluşturuldu. Öğrencilerimizin ilgisi yoğun bir şekilde devam ediyor.

Nis

İhtayaç duyan öğrencilerimiz için destek eğitim odası açıldı.

Mrt

6.Sınıf öğrencilerimizle geleceğe nefes toprağa fidan dikim etkinliği gerçekleştirdik.

Mrt

Son sınıf öğrencilerimizle sınav öncesi motivasyonlarını artırmak için yaptığımız gezilerimiz devam ediyor.

Mrt

Ortaokul öğrencilerimiz arasında kitap okuma yarışması düzenlendi.

Ock

Camiler ve Din görevlileri hafatsında okulumuz öğrencileri Kızılcaören köyü merkez camii imam hatibi Uğur hocayı köyümüz camiinde ziyaret ederk camiler ve din görevlileri hakkında bilgi edindiler.