KÜTAHYA / MERKEZ - Kızılcaören Ortaokulu

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ  ANAHTAR KELİMER

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ YUNUS EMRE ŞİİRLERİ

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı nedeniye Kuruluş Savaşı gazetemiz yayınlandı. Emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Haz

Lgs sınavına giren öğrencilerin moral, motivasyonlarını artırmak amacıyla sene sonu pikniği düzenlendi.

Haz

Okulumuzda düzenlenen kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından ödülleri takdim edildi.

Haz

Kırklar İmam Hatip Lisesi okulumuzda öğrencilerle bir araya gelerek okul ve alan tanıtımında bulundular.

Haz

Komşu köy okulları arası  geleneksel futbol turnuvasında okulumuz 1. liği yine kaptırmadı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

Başarılı öğrencilerimize ödülleri verildi.

Nis

Sınav kaygısı, sınavlarda zaman kullanımı, soru çözüm teknikleri vb. gibi konularda rehberlik derslerinde eğitim verildi. Sınav kaygılarının azaltılmasına çalışıldı.

Nis

Soru çözüm panosu oluşturularak öğrenciler soru çözmeye özendirildi. Soru çözüm sayısında artış sağlandı.

Nis

Her ünite sonunda konu kazanım testleri uygulanarak değerlendirmesi yapıldı.

Nis

Her hafta zümre öğretmenleri bir araya gelerek toplantı yapıp durum değerlendirmesi yaptılar.

Nis

Her gün 15 dakika kitap okuma saati olarak uygulandı.

Nis

LGS  veli bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Nis

Alanında başarılı önemli bilim insanlarının hayatları rehberlik derslerinde incelendi.