KÜTAHYA / MERKEZ - Kızılcaören Ortaokulu

May

Kütahya Belediye Başkanlığı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından okulumuzda "Akran Zorbalığı ve Madde Bağımlılığı Veli Eğitimi"  gerçekleştirilmiştir.

May

KÜTAHYA BELEDİYESİ UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE BİRİMİ  TARAFINDAN OKULUMUZ 8.SINIF ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER VERİLDİ.

May

Okulumuz Fen Bilimleri laboratuvarı açılışı gerçekleştirildi. Başta fen bilimleri öğretmenleri olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı "Konulu Etkinlikler yapıldı.

Mrt

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında okulumuz sınıf öğretmenlerinden Elif KARAOĞLAN tarafından velilere yönelik seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen Kuşaktan Kuşağa İletişim seminerinde Aile Danışmanı/Yazar İsmail BAŞBUNAR ,  velilerimize yönelik verdiği eğitimden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm İslam Aleminin Ramazanı Mübarek Olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109.yılı  kutlu olsun.

Mrt

Milli mücadelemizin ruhu,bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın 103.yılı kutlu olsun.

Mrt

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan kitap okuma yarışmanda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ DEYİMLER VE ATASÖZLERİ OKUMALARI

DEDE KORKUT OKUMALARI

Dönem sonu etkinliklerine 3. gün de devam edildi.

Dönem sonu etkinliklerimize 2. gün de yoğun katılımlarla devam edildi.