KÜTAHYA / MERKEZ - Kızılcaören Ortaokulu

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı "Konulu Etkinlikler yapıldı.

Mrt

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında okulumuz sınıf öğretmenlerinden Elif KARAOĞLAN tarafından velilere yönelik seminer düzenlendi.

Mrt

Okulumuzda gerçekleştirilen Kuşaktan Kuşağa İletişim seminerinde Aile Danışmanı/Yazar İsmail BAŞBUNAR ,  velilerimize yönelik verdiği eğitimden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Tüm İslam Aleminin Ramazanı Mübarek Olsun.

Mrt

Çanakkale Zaferi'mizin 109.yılı  kutlu olsun.

Mrt

Milli mücadelemizin ruhu,bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızın 103.yılı kutlu olsun.

Mrt

Ortaokul öğrencileri arasında yapılan kitap okuma yarışmanda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ DEYİMLER VE ATASÖZLERİ OKUMALARI

DEDE KORKUT OKUMALARI

Ock

Dönem sonu etkinliklerine 3. gün de devam edildi.

Ock

Dönem sonu etkinliklerimize 2. gün de yoğun katılımlarla devam edildi.

Ock

2023 – 2024 eğitim öğretim yılı birinci döneminin öğrencilerimin zihinsel, sosyal, duygusal, fiziksel ve ahlaki açıdan çok yönlü gelişimini esas alan bir yaklaşımla "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Faaliyet Planı" 15-18 Ocak 2024 tarihleri arasında uygulanacaktır.

Ara

15 Temmuz Şehitleri anısına 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı okul gazetesi hazırladık. Emeği Geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.